Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Štvorkolky - Predám super buggy Gladiator Z6

Predám super buggy Gladiator Z6

predam_super_buggy_gladiator_z6_atfbl.jpg
predam_super_buggy_gladiator_z6_okaz0.jpg predam_super_buggy_gladiator_z6_okaz0.jpg predam_super_buggy_gladiator_z6_qu4cm.jpg predam_super_buggy_gladiator_z6_qu4cm.jpg predam_super_buggy_gladiator_z6_l6kon.jpg predam_super_buggy_gladiator_z6_l6kon.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
24.07.2012 7 690,00 €

Športovo-úžitková štvorkolka kategórie side-by-side Gladiator Z6 EFI. Osvedčený motor 600 ccm s elektronickým vstrekovaním paliva Bosch, pohon 4x4 s uzáverou predného diferenciálu, špičkový kanadský variátor CV Tech, korba na prevoz nákladu a športový, mohutne dimenzovaný podvozok, robí z Gladiatora Z6 EFI ideálneho spoločníka pre aktívnych vyznávačov adrenalínovej jazdy. Tento extrémne spoľahlivý pohon disponuje štvortaktami a štvorventylovou SOHC technológiou. Svoj výkon prenáša na zadné kolesá prostredníctvom mohutného bezúdržbového variátora a kardanových hriadeľov. Pohon predným kolies je možné elektronicky pripojiť. Prevodovka umožňuje jazdu vpred aj vzad na bežné používanie a redukovaný, supersilný prevod do pomala na pracovné použitie a ťahanie prívesu.

Vlastnosti
Lokalita: Trnavský kraj
Kontaktná osoba: Daniel Pavelek
Tel/Mobil: 0911391398
WWW adresa: www.atv-shop.sk

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.